Servicii - Recondiționări Jante Cluj

Vopsire jante

Serviciul nostru de vopsire a jantelor implică aplicarea vopselei în sistem lichid, folosind tehnici avansate pentru un rezultat impecabil. Culorile și finisajul sunt personalizabile, iar fiecare jantă este protejată pentru durabilitate și strălucire pe termen lung.

Polish jante

Serviciul nostru de polisare a buzelor este dedicat jantelor cu buze sau modulare, folosind tehnici specializate pentru a reda strălucirea și aspectul impecabil al acestora.

Prelucrare jante

Serviciul nostru de prelucrare a jantelor implică prelucrarea suprafeței frontale și polișarea acesteia. Folosim tehnici specializate pentru a restaura și a îmbunătăți aspectul jantelor, asigurându-ne că fiecare detaliu este tratat cu atenție pentru un rezultat impecabil.

Ansamblarea/ dezansamblarea jantelor

Serviciul nostru de asamblare și dezasamblare a jantelor, în special pentru cele modulare, implică demontarea și montarea acestora, respectând strângerea la cuplul recomandat de către producător, împreună cu sigilarea lor corespunzătoare.

Prețuri și servicii

  • Pentru a primi o ofertă detaliată de preț, vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin intermediul chat-ului disponibil în partea dreaptă a paginii. De asemenea, puteți completa formularul din secțiunea de contact, iar în cel mai scurt timp un membru al echipei noastre vă va contacta pentru a vă oferi toate informațiile de care aveți nevoie.

16

January 2024